Permanente make-up lippen

De lippen zijn vaak een vergeten onderdeel met permanente make-up, terwijl het heel mooi is! De lippen kleur ik deels of volledig in met de gewenste kleur. Hierdoor worden de lippen voller en strakker.

Je kunt kiezen uit veel kleuren bijvoorbeeld een natuurlijke lipkleur of misschien wil je een intensieve kleur waardoor je geen lipstick meer hoeft te gebruiken.

Bij de eerste behandeling beginnen we met een intakegesprek waarin we samen bespreken wat de wensen zijn. Daarna gaan we de vorm en de kleur bepalen totdat deze naar wens is. Dan pas begin ik met pigmenteren. Na 4-6 weken kom je terug voor de tweede behandeling. Tijdens deze behandeling bespreken we het genezen resultaat. De kleur en de vorm kan indien gewenst ook aangepast worden tijdens deze behandeling.

Ook zijn bij de lippen verschillende technieken mogelijk, zoals Ombre lips en Lip blush.

Ombre lips

Dit betekent dat de kleur langzaam overloopt van de liprand naar de eigen lipkleur.
De vorm van de mond wordt mooi strak en de overloop is heel natuurlijk.
Dit kan in je eigen gewenste kleur.
Op de foto hiernaast zie je in het bovenste kader de ombre lippen genezen na een jaar. Het onderste kader is na het jaarlijkse bijwerken en tevens een iets andere kleur. De lippen zijn iets gezwollen en dat neemt snel weer af.
De kleur kun je altijd donkerder of feller maken tijdens de nabehandeling of jaarlijkse touch-up. Een ombre lip is eigenlijk een subtiele manier van de kleur laten verlopen naar de eigen lipkleur. Geen lip lijn! Maar wel een strakke buitenlijn die de mond mooier en voller kan laten lijken. 

Lip blush

Bij de lip blush kleur ik de hele lippen in met de gewenste kleur.
Ook wordt hierbij de lipcontour mooi strak aangezet.
Dit maakt de lippen voller omdat de buitenste liprand vaak van nature minder kleur heeft.
Met een lip blush hoef je nooit meer je lipstick te pakken en heb je altijd een mooie kleur op je lippen. Ideaal voor de dames die niet zonder lipstick kunnen. Je kunt zelf de kleur kiezen en als je eens een keer een andere kleur wilt kun je altijd nog een lipstick erover heen doen. Maar uit ervaring merk ik dat de dames het eigenlijk nooit meer doen omdat de permanente make-up genoeg is! Wel kun je, zoals op de foto te zien is, een gloss of een Labello/ andere soort vet op je lippen aanbrengen om het te laten glanzen. 

Lip blush zonder glans

Hiernaast kun je zien hoe een genezen lip blush zonder glans eruit ziet. Zo kun je zelf kiezen of je natuurlijk of toch wat meer glans wilt. De lipkleur kan per moment verschillen door de doorbloeding. Als je het koud hebt zijn je lippen van nature bleek, de permanente make-up zal dan minder fel zijn dan wanneer je lippen volledig zijn doorbloed.

Ben je gevoelig voor een koortslip? Dan is helaas de kans groot dat er een koortsblaar ontstaat, je kunt vooraf smeren met koortslipcrème of extra vitamines opbouwen doormiddel van supplementen. Maar dat biedt geen garanties.

De keuze is reuze! Samen bekijken en bespreken wat er voor jou mogelijk is en wat je wensen zijn.

Zo komen we altijd tot een passend resultaat.