Permanente make-up ogen

Een eyeliner accentueert op een natuurlijke manier de vorm van je oog en geeft je oogopslag meer kracht.
De eyeliner zet ik altijd tussen de wimperhaartjes, dit wordt ook wel infralash genoemd.
Je kunt kiezen voor alleen boven of onder, maar beiden kan natuurlijk ook. 

Er zijn verschillende opties voor een eyeliner, zo kun je voor een minimale subtiele poederige lijn kiezen, een classic eyeliner met een puntje of een XL eyeliner met een duidelijke wing. Je kunt kiezen uit zwart, bruin/zwart, of donkergrijs. Een nieuwe behandeling bestaat altijd uit twee keer, we kunnen bij de tweede behandeling die na 4-6 weken plaatsvind altijd kiezen om de eyeliner toch nog dikker of donkerder te maken.

Is een eyeliner zetten pijnlijk?
Deze vraag wordt vaak gesteld, en dat begrijp ik ook heel goed. Het is precies op het randje van je oog en dat voelt natuurlijk niet fijn.
Ervaring en vakkundigheid zorgen toch voor een prettige behandeling.

  Poeder eyeliner

  Deze eyeliner is zachter dan de infralash of smalle eyeliner doordat de huid niet helemaal verzadigd wordt met inkt, dit geeft een luchtiger resultaat. Het is te vergelijken met een zacht potlood randje geeft een natuurlijk en zacht resultaat.

  Infralash of smalle eyeliner

  De smalle eyeliner ook wel infralash genoemd is een dun lijntje die ik tussen de wimper zet, dit maakt de wimperrand voller zonder dat je echt een duidelijke eyeliner ziet. De dikte kunnen we aanpassen naar jouw wensen. Ook is hier de keuze voor boven en/of onder.

  Classic eyeliner

  De classic eyeliner is net even wat meer dan de infralash.  De classic eyeliner heeft ook een mooi sierlijk punje aan het eind. De dikte en kleur bespreken we nog samen vooraf aan de behandeling.

  XL eyeliner

  De xl eyeliner wordt eerst getekend voordat we gaan beginnen met pigmenteren.
  Zo kunnen we samen de “wing” bepalen. Tevens kun je de XL eyeliner combineren met een eyeliner op het onder ooglid. Ook kunnen we de poeder techniek ermee combineren, hierboven kun je zien dat het geen strakke bovenlijn is maar dat hij zacht uitloopt door het poeder effect. Ook hebben we bij deze dame op de foto het onderlijntje luchtiger gezet om een zachter resultaat te krijgen.

  De keuze is reuze! Samen bekijken en bespreken wat er voor jou mogelijk is en wat je wensen zijn.

  Zo komen we altijd tot een passend resultaat.