Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen veel in je gezicht, het is daarom heel belangrijk dat je wenkbrauwen bij je gezicht passen. Door metingen en veel ervaring zorg ik dat je altijd een wenkbrauw krijgt die bij je past.

Bij de eerste behandeling beginnen we altijd met een intakegesprek waarin we samen overleggen wat de wensen zijn. Daarna gaan we de vorm en de kleur bepalen totdat dit naar wens is. Dan pas begin ik met pigmenteren. Na 4-6 weken kom je terug voor de tweede behandeling. Tijdens deze behandeling bespreken we het genezen resultaat. De kleur en de vorm kan indien gewenst ook aangepast worden tijdens deze behandeling.

Voor wenkbrauwen zijn er verschillende technieken, namelijk;

  • De 3d hairstrokes (haartjestechniek)
  • Powderbrow (schaduwtechniek / helemaal ingekleurd)
  • Combinatie van de twee bovenstaande technieken (haartjestechniek met schaduw ertussen)

3D Hairstrokes

Dit staat voor haartjes. Deze techniek lijkt het meest op een natuurlijke wenkbrauw. Hierbij zet ik vele kleine streepjes die net lijken op de haartjes van de eigen wenkbrauw.
Deze techniek wordt vaak gekozen door dames die het zo min mogelijk willen laten opvallen, maar wel een natuurlijke mooie of vollere wenkbrauw willen.

Ombre of powderbrow.

Dit is een schaduw of poeder techniek waarbij er sprake is van een ingekleurde wenkbrauw. het ombre effect is dat de kleur van donker naar licht verloopt. De powder of schaduw techniek is een egale manier van inkleuren. De poeder manier is een nieuwe manier geeft een zachter effect. Deze technieken wordt meestal gekozen door
dames die al hun wenkbrauwen tekenen met potlood. Of die al oude permanente make-up hebben.

Hairstroke en schaduw combinatie techniek

Dit is een perfecte combinatie tussen de schaduw en de hairstroketechniek.
Hiermee begin ik met de hairstrokes en vul ik daarna het midden van de wenkbrauw iets op met de schaduw.
Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauw voller wordt in het midden en meer vulling heeft, maar niet zo strak is als de powderbrow.

Deze techniek wordt vaak gekozen door dames die altijd al licht de wenkbrauwen tekenen en een natuurlijke maar volle uitstraling van de wenkbrauw willen. Of dames die stukjes missen aan het begin of eind van de wenkbrauw.